Min första V-Blogg!

Jag har alltid varit anonym. Jag tänker fortsätta att vara anonym, i alla fall ett tag till men jag kände att jag behövde "prata" med er. Det blir mer personligt och ni får en känsla av vem jag faktiskt är. :) Ge mig gärna synpunkter. Det är första gången jag videobloggar såhär. Videon är anpassade och olistade för er. Jag är alltså inte ute efter att mina klipp ska bli delade och hur många visningar jag kommer att få. Detta är er och min personliga kontakt. :)

Kommentarer
Postat av: moa

Hej! Jag har kollat runt lite i din blogg och känner bara att jag skulle vilja skicka en liten hälsning i och med att jag har lidit av ematofobi jag också, och jag vet hur jobbigt det kan vara. Ibland kan det kännas som att det styr hela ens liv, man har alltid rädslan för att må illa/bli sjuk i bakhuvudet när man planerar sitt liv. Jag har verkligen varit livrädd för att kräkas, MEN; det har faktiskt gått över! vilket är fantastiskt. Jag blev "Botad" efter att en dag ha råkat bli extremt bakfull och blivit tvungen att kräkas, och då insåg jag att det jag har gått runt och "fruktat" i alla år faktiskt inte är så jävla farligt. Det är bara ångesten och tankarna som är obehagliga, att kräkas är inte speciellt farligt och ju mindre man kämpar emot, destu mindre obehagligt blir det. Och det går ju över på typ 10 sekunder.

2012-03-25 @ 23:36:50
Postat av: Jacob

Hej,

Hittade till din blogg idag. Strongt av dig att videoblogga! Imponerande då det kan vara ångest i sig att "visa" vem man är om så bara med sin röst.



Tänkte på det du sa om att du är kreativ, de flesta i min närhet som lider av återkommande ångest är kreativa, även jag själv. Många gånger så är det ur ångesten som behovet av att skapa uppstår, i alla fall för min del.

Ju äldre jag blivit så har jag nästan tyckt att jag behöver ångesten för att komma i rätt läge för skapandet. För min del handlar det mycket om teckning, målning och lek i photoshop.



Ha det så gott det bara går!

Jacob

Svar: Tack så hemskt mycket!
Dinati

2012-03-26 @ 10:41:51
URL: http://cartoonfamilylaurin.blogspot.com/
Postat av: MsEvolyn

Vad glad jag blev när jag såg att du hade gjort ett videoinlägg! :) Jag hoppas du gör fler, det är jätteskönt att sitta och lyssna och känna igen sig. Jag är säker på att fler än jag uppskattar det :)



Men känn dig inte pressad, jag har också gjort videoinlägg och vet hur svårt och läskigt det kan vara. Jag satt också och pillade nervöst med en hårsnodd under mina videoinlägg :)



Jag satt till och med och grät under ett videoinlägg, jag skämdes jättemycket att lägga ut det. Men jag gjorde det ändå, man vill ju visa verkligheten. Kanske kan man hjälpa någon med att dela med sig :)



Jag hörde att vi hade mycket gemensamt, det var kul att man känner igen sig och så. Man känner sig inte lika ensam längre.



TACK FÖR ATT DU VAR SÅ MODIG OCH GJORDE ETT VIDEOINLÄGG <3

2012-03-27 @ 21:32:23
URL: http://friskochgalen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0