En bra dag!

Jag märker hur bra jag mår av att stiga upp tidigt och göra spontana saker! Istället för att sova till 12 och gå runt i lägenheten och inte veta riktigt vad man ska ta tag i. Jag jobbar oftast sena kvällar så det blir att man går upp senare än andra, men idag gick jag upp tidigt! Klockan 07.30 var jag uppe och gjorde frukost, tog min tid och tog det lugnt. Hade först läkarbesök, åkte sedan och tränade, och när jag tränar tidigt och börjar dagen på det sättet märker jag att jag får en helt annan energi! Efter träningen åkte jag hem vid 12-tiden och började städa. Som en galning! Bytte till fräscha lakan, röjde undan och gjorde fint. Under tiden passade jag också på att tvätta 4 maskiner. Den sista torkar nu. Har inte känt mig trött förns nu när jag satte mig ner en stund. Haft lite ångest men passerade fort för att jag ockuperade mig med annat. Orkar jag en till sån här dag i morgon? Frågan är bara vad tusan man ska hitta på. :) Idag är en BRA dag!


Matförgiftad?

Ligger i soffan. Det har varit en bra dag. Tills för ca 20 minuter sedan. Började göra ont i magen. Jag som redan har både magkatarr och IBS försökte se över situationen och ignorera smärtorna. Tänker tillbaka på sist jag åt. Ca 1,5 h sedan. Jag åt skinkmacka med Cream Cheese och senap. Nu rusar tankarna iväg i vad som kan ha gjort mig matförgiftad. Jag åt av samma skinka igår och inget hände? Jag avskyr det här. Men måste säga att jag hanterar situationen bättre än innan. Tagit två Alvedon och hoppas på att det är min IBS som säger "hej". Är nästan helt säker på det. Men det återstår att se. Ångest och fobier går inte bra ihop.


Ångest t om i drömmarna

Jag hade en hemsk dröm inatt. I drömmen kräktes jag offentligt på någon utan anledning. Ångesten jag hade går inte att beskriva. Ångesten jag känner nu är inte heller rolig...


Träna på tom mage?! Aldrig!

Nu trotsar jag min ångest! Jag tränar sent. Dvs att jag är trött efter en hel dags jobb och måste ta tåg fram och tillbaka och däremellan träna. Utan att precis ha ätit. Risken om jag inte ätit är att jag mår jättedåligt tycker min ångest. Jag tycker att vi testar och vad är det värsta som kan hända? Jag är rädd och tycker att det är läskigt och jag undrar om den där bananen jag åt för 10 min sedan håller min mage i balans men äsch. Nu kör vi!


26 av 38

Uppdaterade precis men jag har tittat igenom gamla inlägg och för er som läst min blogg ett tag kanske minns detta inlägg. Jag gjorde ett ångest-test och fick 38 av 38 möjliga i September. Vet ni vad jag fick nyss när jag gjorde samma test? 26 av 38 möjliga. Jag sitter nu med ett stort leende på läpparna och tänker tillbaka på min utveckling.

Fan vad jag är grym! :)

Ditt drag, ångest

Hej, hörni.

Nu var jag sådär dålig på att uppdatera igen. Jag vill dela med mig utav en grej som hände för någon vecka sedan. Jag kände mig hängig under en hel vecka. Kände mig sjuk. Lungorna gjorde ont, det rev i halsen, var extremt trött och jag bara väntade  på att det skulle bryta ut. En dag satt jag och fikade med vänner och tanken var att jag skulle gå och träna efteråt men jag började må så otroligt dåligt. Tappade all energi som fanns i kroppen. Jag skippade att träna och kände medan jag satt där med alla hur ångesten smög sig på. Till slut satt jag där och mådde illa och orkade knappt ställa mig upp utan att benen vek sig.

Tanken var att jag skulle köpa en och annan sak i centrumet vi befann oss i. Vi gick allihopa för att handla och jag försökte verkligen men klarade inte av det. Kände att jag skulle kräkas när som helst. Så jag sa snabbt "hej då" och alla gick åt olika håll. En av mina vänner gick dock med mig mot tåget. Jag förklarade för honom vad som hände och jag förvånade mig själv när vi kom ut och jag sa; "Nej. Jag ska ge mig fan på att klara det här." Han tittade på mig och tyckte nog att jag var lite konstig. Jag kramade honom hej då och vände mig så att jag hade blicken mot centrumet. När jag hade andats ett par gånger gick jag med bestämda steg in igen. Jag gick igenom halva centrumet, tog mig upp för rulltrappan och gick in i butiken. Utan att blinka. Väl inne hjälpte expediten mig. Jag hade bestämt mig för att fråga någon om hjälp även om jag inte direkt behövde den. Bara för att göra det svårare för mig. Hon pratade i säkert fem minuter och visade mig olika produkter. Flera gånger kände jag att jag ville ut. Men jag sprang inte. Jag lyssnade noga på vad hon hade att säga, gick till kassan, betalade, sa trevligt "hej då" och gick ut därifrån. Jag gav inte upp.

Hur var det nu, ångest? Du lägger dig inte än? Okej. Då höjer vi tempot lite grann. Jag står redo med boxningshandskarna! Your move...

Fight!

Sitter just nu och jobbar. Jobbar på en krog och jag håller på att gå under av ångest. Men kan inte gå ifrån. Värken i huvudet och magen börjar. Mår illa. Jag får bita ihop.

Ångest - Jag
Rond 1


RSS 2.0