Jag kräktes

Jag kräktes. Jag med kräkfobi kräktes... Vet inte vad jag ska känna...

Sjuk?

Efter en hemsk natt mår jag idag bättre men långt ifrån bra. Någon slags feberfrossa, lite ont i magen och matt i kroppen. Jag orkar inte med detta...

Fjärde sömnlösa natten

Paniken är hos mig igen. Den paniken då jag vaknar mitt i natten och har ont i magen och tror att jag är magsjuk. Fjärde gången detta händer nu såhär mitt i natten. Sitter på toa nu och ser om det hjälper. Vad är det som händer med mig? Detta har jag aldrig haft problem med tidigare. Kanske allt prat om magsjukor på förskolan? Jag var varit där hela veckan hittills. Phu. Jag orkar inte mer. Vill bara kunna somna om om lämna denna fobin bakom mig.

Att vända till det positiva

Det är skönt att jag ändå driver med mig själv i en sån situation när jag är så rädd för att kräkas. Tummen upp för mig och min glupskhet!


Nattångest

Jag orkar inte. Hemska natt.

Så det så

Jag sa precis "F you" till min mage och ångest som har ont idag. Har ett jobb snart och kan inte ställa in. Eller kan, kan jag väl. Men jag vill inte. Så det så.

Förskolan dag 2

Ännu en dag på förskolan. Jag är så stolt över mig själv. Trots att ett barn var dålig i magen på morgonen. Jag kämpar på.

Stund av stolthet

Firade 2 år ikväll med pojkvännen. Jag är otroligt stolt. Varför? För att från klockan 06.00 i morse till nu, kl 22.29, har jag utmanat mig själv. Varenda sekund. Jag gick upp 06, åt min frukost och klockan 07 satt jag i bilen. Klockan 08 började jag på mitt pass på förskolan där jag vikarierar ibland. Jag torkade t om barnen efter toalettbesök mitt under mellanmålet. Med handskar förstås, men just att jag kunde äta efteråt utan större ångest att vara rädd för att bli magsjuk.

Klockan 16.00 slutade jag. Jag åkte hem där jag mötte upp min pojkvän. Jag gjorde mig i ordning och vi åkte in till stan. Bara det är ett jobbigt moment. För långt hemifrån. Väl framme på restaurangen väntade 3-rätters. Med vad som förrätt? Skaldjur. Jag som inte äter skaldjur för att inte råka bli magsjuk. Men jag åt. Otroligt.

Tågresan hem kändes lite jobbig men jag gjorde det. Vilken fantastisk dag.

Inte igen

Så less just nu. För 2 veckor sedan åt jag något konstigt och fick tjafs med magen. Och nu fick jag samma känsla när jag låg i sängen. Orkar inte detta igen nu. Inte en gång till. Ont i magen och mår illa. Kan kroppen verkligen lura en såhär? Snälla låt det inte vara något. Låt det vara ångest. Snälla låt det bara vara ångest.

Alkohol

Jag är ute. Jag är lite onykter men under kontroll med tanke på att jag aldrig "släpper loss" onykter pga min skitångest. För så känns det när jag måste hålla tillbaka så mycket. Skitångest. Jag har under kvällen mått illa, sen bra igen. Och så har det varit. För tillfället mår jag bra. Hoppas på att det håller.

Trotsar min ångest!

RSS 2.0