Sluta tänka!

Så less! Igen! Är väl väldigt mätt helt enkelt men börjar må illa direkt bara för att jag inte kan gå på toa! Vill bara be kroppen slappna av. Inte vara på högvarv hela tiden. Bara låta kroppen sköta sitt.

Sen har jag i baktanke hela tiden att tänk om jag bil sjuk nu när jag ska jobba hela helgen och inte har ersättare. Ska bland annat sjunga på ett bröllop. Tänk om jag får panik mitt under sången, på deras viktiga dag?!

Sluta tänka så mycket!

Segrar igen

Jag klarade att jobba. Det var tufft i början men glömde snabbt bort hur jag mådde och fick tillbaka massor av energi. Magen är mycket bättre i tarmdelen. Nu gör det lite ont i magmunnen efter maten. Så misstänker IBS i samband med magkatarr igen. Får kanske börja på en kur från och med i morgon.

Min kille... Utan honom hade jag inte orkat ha ont, hade inte orkat ha ångest eller gå till jobbet trots detta elände. Han är min stora tröst och mitt största stöd. Ingen förstår som han gör. Älskar honom så mycket för det tålamodet han har med min ångest. Det är så mycket värt...

Måste

Försöker peppa mig själv till att jobba. Har ont i magen, lite dålig och hängig sedan igår men jag är ensam på jobbet och måste åka. Försökt samla till mig mod i flera timmar nu. Ska ge mig ut och klara detta. Efteråt ska jag belöna mig med en kopp te och massa kramar av min pojkvän. Jag klarar detta. Kom igen nu!

RSS 2.0