Sjuk = Ångest

Blir galen! Är fortfarande inte frisk ifrån dödsviruset! Känner mig helt sänkt just nu! Ångesten bara ökar...


Jag lever!

Har bara en del att tänka på nu. Vill ni dela med er av hur ni mår och har det? Var har ni legat på ångestskalan denna vecka? Jag har nog legat på 5/10. Så helt ok ändå! :)


Jag är grym :)

Som ni vet tog jag körkortet i torsdags. Idag hämtade jag ut kortet, så nu känns det på riktigt! Under tiden kortet tillverkas får man ett papper med bevis på att man är godkänt. Jag har kört bil varje dag sedan i torsdags. Börjar verkligen trivas ute på motorvägen med musik i högtalarna. Så skönt att sjunga med så högt man bara kan. :) Det här med ångest i bilen har gått bra. Har känt av det någon gång men har gått över sen igen. Har hanterat det riktigt bra! Är stolt över mig själv. Som jag kämpat för detta. Att kämpa och lyckas! Känns som att jag klarar vad som helst nu! Att ta körkort var för mig väldigt svårt. Har svårt för att plugga och kan vara lite trög ibland, haha. Men se på fan. T om jag klarade det! Känns så fruktansvärt bra!


KÖRKORT!

JAG GJORDE DET!
Det som gett mig ångest så länge!
JAG HAR TAGIT KÖRKORT!


Pepp!

Har lite panik. Magen är dålig, jag mår illa, mina nerver dansar runt i magen... Tanken har slagit mig att jag är magsjuk. Men tänkte sedan om. Bara för att jag inte lätt blir dålig i magen när jag är nervös eller har ångest betyder det inte att det inte kan hända. Och nu hände det. Inte var det så farligt heller.

Avgörande dag idag. Måste sätta detta. Måste. Håller ni tummarna? Lovar att berätta allt om det sen. Bara ni håller en tumme eller två. Med era positiva tankar klarar jag allt. Ska klarar detta! Nu kör vi!


Rutiner

Har haft en rätt bra vecka! Fått lite ångest från och till. T ex på jobbet men jag har blivit så bra på att hantera det. Känns så bra! Jag viftar bort det och tänker ; "Men du vet ju att du inte kommer att kräkas. Du vet att du kan hantera detta, hjärnan spelar dig ett spratt." Fast på närmare eftertanke så tänker jag inte ens allt det där längre. Det har blivit som att cykla eller köra bil. I början lär man sig tekniken. Får motorstopp eller vinglar till för långt ut till höger några gånger, men efter övning går det på automatik. Det har blivit lite av en rutin. Och tillslut kommer jag ha tränat bort det. Det känns otroligt bra. Ger mig själv en klapp på axeln!


RSS 2.0