Bryter ihop lite i taget

Frustrationen som slår en när man varit sjuk i 4 dagar och haft en orolig mage i 3 av dessa. Allt jag äter eller för den delen dricker går rakt igenom mig. Är svag för att jag inte får behålla den näring och energi jag lyckad få i mig. Spenderar den mesta tiden i sängen eller badrummet. Fortfarande tacksam för att jag inte kräks. Men detta är inte heller kul. Detta vara en himla jobbig influensa. Jag ska försöka äta lite och sova bort resten av dagen tänkte jag.

Ny videoblogg

Jag pratar lite om det jag går igenom just nu. Har ni missat att jag videobloggar så finns det fler klipp att titta på där.

http://youtu.be/2JkRekFgD8o

Maginfluensa hos en ångestperson

Hemskt... Åkt på någon slags maginfluensa. Min värsta mardröm. Men som tur är kräks jag inte. Då hade jag gått under. Vill bara sova bort sjukdomen...

Dagisbaciller

Jag har vikarierat på dagis idag. Har mått illa exakt hela dagen. Ångest-illamående. Ett av det första som händer är att en liten tjej på 5 år säger att hon är trött, har ont i magen och mår illa. Perfekt för en ångestperson med kräkfobi, ellerhur? Men jag försöker tänka att detta är meningen. Jag är redo för detta med barn och baciller nu. Det betyder inte att jag måste bli sjuk. Försöker tänka positivt. I morgon jobbar jag på samma ställe 9-16.30. Ännu längre. Men det går. Jag kan. Heja mig!

Tågångest

I samband med det nya jobbet åker jag tåg och T-bana varje dag till och från jobbet. Och inte många gånger har jag känt panik. Ibland mår jag lite illa men that's it. Tänk jag som inte kunde sätta mig på ett tåg ens tidigare. På jobbet har jag känt mig lite tung i magen efter maten för att jag varit lite orolig för att bli sjuk. Och självklart smyger sig tankarna på om kräksjukan som börjar snart. Men jag tror att jag har det under kontroll. Det är dock läskigt. Nu sitter jag här och mår illa igen. Pga min ångest. Men jag hanterar det bra. Jag kämpar.

RSS 2.0