För länge sedan. Igen...

Hallå!

Hjälp vad länge sedan det var jag skrev nu. Fy vad dålig jag är! Hörni, det har hänt en del. Dels så har jag mått rätt bra. Jag har dagar då jag mår dåligt men har blivit himla bra på att pusha mig själv till att orka ändå. Vissa dagar gör magen ont, eller huvudet, eller så är jag yr. Och det är jobbigt. Men jag tar mig igenom det ändå.

Jag blev av med min anställning för ett tag sedan. Jag hade inte gjort något fel, utan ledningen hade lovat mig en tjänst de inte kunde ge mig kan man säga. Fick såklart ångest över detta då jag inte kan jobba med vad som helst. Det gick någon vecka, och sen fick jag hjälp av facket. Så de kunde till slut erbjuda mig en annan tjänst. Vilken lättnad!

Jag har jobbat fast jag varit yr och haft magont. Och alla gånger har det ju lagt sig och blivit bra. Jag är så stolt över mina framsteg. Det känns otroligt! Och jag undrar om det har med sommaren att göra men jag känner mig stark. Trots att jag ofta är trött och inte har ork, så är mitt psyke ändå på en bra nivå oftast.

Yrseln jag går igenom ibland. Den kom tillbaka i torsdags. Vaknade upp och allt snurrade. Har varit på vårdcentralen och kommit fram till att det är lägesyrsel. Heter också kristallsjukan. Himla jobbigt. Men jag tar mig igenom det också. Sakta men säkert.

Jag, min sambo och pappa planerar på att åka till Ullared i höst. Bara tanken skrämmer mig. Men jag måste ju våga. Tänk vad härligt att få åka dit! Jag är så rädd för att bli åksjuk bara. Usch vilken hemsk tanke. Men det finns ju tabletter för det. Men man blir väl dåsig av dem? Ärligt talat så tror jag inte ens att jag är åksjuk. Det sitter ju bara i huvudet. Men det skrämmer mig. Och jag tror att min fobi till stor del beror på att jag var väldigt åksjuk son liten och kräktes i bilen på resor längre än 40 minuter. Det får bli mitt mål. Att åka till Ullared!

Ja, hörni. I överlag har det gått bra. Jag kämpar och fortsätter att bevisa för mig själv att det går. Jag hoppas att ni gör detsamma. Tillsammans kämpar vi.

Klarade Ikea med magont!

Hallå, alla.

Det är måndag och jag har haft lite av en jobbig morgon. Men har positiva nyheter också! Kan ta dem sist. :)
Idag vaknade jag med lite magont. Kändes som extrem mensvärk. Gick på toa och gjorde ont i magen. Efter det fortsatte det att göra ont men åt frukost normalt. Det har släppt rätt mycket nu, men nyss ringde hantverkare på dörren för att fixa lite i lägenheten och då gjorde det ont direkt igen. Blir ju nervös för vi har inga dörrar. Kan inte bara springa in på toa. Så jag sitter i vardagsrummet nu och försöker att slappna av. Går rätt bra hittills.

Till det positiva! Igår fick jag också jätteont i magen. Skulle till Ikea med två vänner. Mådde bra hemma, men så fort jag satte mig i bilen började det. Men vet ni? Jag åkte! Och det gick så himla bra! Glömde bort att jag hade ont. Så jag kom hem och kände mig som en vinnare! Och jag ska försöka att hitta tillbaka till den känslan idag också.

Hur mår ni kämpar där ute?

Kontrollbehov

Blä på denna dag. Ont i magen, lite dålig och trög typ. Gör ont. Känns lite som ägglossning/mensvärk. Fast har inte haft såhär på länge tror jag i samband med ägglossning. Igår hade jag en skitdag dessutom och hoppades på att idag skulle kännas bättre. Men jag vill mest gräva ned mig någonstans typ. Vill inte gå till jobbet när jag mår såhär. Men jag måste. Så länge det inte blir värre och jag börjar känna mig ordentligt sjuk så måste jag gå. Men ni vet hur det är. Man känner sig alltid sjuk. Jag förstår inte hur folk gör det här... Har problem med magen men ändå går till jobbet för att de vet att det bara är tillfälligt. Jag är livrädd varje gång och tänker att det kommer att bli värre och att jag inte är hemma och trygg när det händer.

Usch jag vill inte. Jag börjar inte förns om två timmar som tur är. Men just nu känns de två timmarna väldigt korta. Vill ha mer tid på mig att få känna efter. Men det är då det bara kommer att bli värre och jag kommer att ha mer tid på mig att noja över detta. Jag åt dåligt och onyttigt igår också. Det är väl det som spökar kanske. Nej. Jag får sitta här på toa en stund, sen är det bara att rycka upp sig och låta det vara. Det blir som det blir, och jag kan inte kontrollera min kropp hela tiden. Ibland blir det såhär.

Bajsa med öppen dörr?

Hej.

Idag hämtade de våra dörrar och luckor för att lacka om dem. Det kommer att ta en till två veckor. Jag hade en jättebra dag verkligen. Gick bra på jobbet, hade energi, mådde bra, handlade efter, lagade mat. Allt har rullat på! Sen såg jag något på tv som triggade igång mig och jag fick ont i magen, blev orolig och började må illa. Började tänka på att kycklingen kanske gjorde mig dålig. Har dragit ut på toalettbesöket tills nu då jag blev för kissnödig. Så, här sitter jag nu utan dörr med endast en handduk hängandes över, och sambon är i rummet bredvid. Fast med tv på och hörlurar. Jag är inte dålig i magen. Så det är nog hjärnspöken. Men det känns jobbigt ändå.

Jag ska sova snart. Det är en ny dag imorgon! Nu tar vi nya tag.

RSS 2.0