Psykologitest nummer 3

Halloj!
 
Igår kväll tittade jag igenom alla mina inlägg här på dinati.blogg.se. Och jag bestämde mig för att göra det jag funderat på länge nu men aldrig kommit till skott. Skriva ut varenda inlägg jag gjort, lägga dem i ordning och lägga i en mapp. På det här sättet kan jag gå tillbaka och titta på min utveckling när jag vill. Rekommenderar det för er andra som skriver blogg, eller kanske dagbok? Skriv på datorn och skriv ut det. Så, när jag tittade igenom gamla inlägg kom jag till mitt första inlägg om psykologitestet. Minns ni det? Jag länkar nedan till inläggen jag nämner här. Där fick jag 38 av 38 möjliga poäng. Nästa gång jag gjorde testet fick jag 28 av 32, framsteg och jag var stolt. Nu gjorde jag det nyss igen. Och nu fick jag, trumvirvel tack... 23 av 32 möjliga. :) Och då var vissa frågor på gränsen att jag kunde svara nej på och få mindre poäng men jag är inte riktigt där ännu. Men snart! Det känns bra. Det har tagit nästan två år att komma dit men det har varit värt det. Jag mår ju bättre. Trots motgångar. Så 23 av 32 poäng. Det går framåt! :) Har ni inte gjort testet ännu? Eller var det länge sedan ni gjorde det? Gör det och jämför med tidigare resultat!
 
Länk till inläggen :
Inlägg 1, 31-09-2011
Inlägg 2, 08-05-2012
Länk till testet

Inte igen

Brukar ni få konstiga smaker i munnen när ni får ångest? En tanke av "det jag åt kommer komma upp snart." Jag har börjat få sådana symptom. Trodde detta började gå över...


Stark, starkare...

Överlevde gårdagens inlägg. Som vanligt... När ska jag lära mig?


Rätt för panik, eller framsteg?

Känner mig svimfärdig. Är rädd för att ha blivit förgiftad. Hatar att vänta på svaret. Kylen stod öppen i 12 h inatt av misstag. Märkte att allt var rumstempererat i morse. Gjorde ändå en skinkmacka och åt. Är nu rädd för att den ska ha hunnit bli dålig. Och jag har en kund på väg hit nu som jag kommer sitta med i 4 h. Herregud... Panik. Vänder sig i magen.


RSS 2.0