Huvudvärk och illamående

Jag lovade en vlogg idag, men har haft ont i huvudet med illamående sen igår. Vet inte om illamåendet kommer från huvudvärken eller om det är ångest. Suck. Och jag har grejer att göra ikväll. Kommer jag att våga mig ut eller vara rädd för att kräkas?

Huvudvärk och illamående

Ikväll mår jag illa. Jag fick spänningshuvudvärk för några timmar sedan, och förmodligen triggar det igång illamåendet. Det är så irriterande. Men när jag fokuserar på något annat verkar det som att det försvinner för stunden i alla fall. Får se hur det blir under kvällen.

Hur som helst så kommer här en videoblogg jag spelade in för några dagar sedan. Ny vlogg imorgon om min dag idag!


STOLT!

Minns ni i lördags och söndags? Att jag blev dålig i magen på jobbet, och fick panik under stängning? Och att jag igår, söndag inte ville gå till jobbet och gjorde allt för att ge bort mitt pass? Well, det gick inte och jag hade inget annat val än att jobba. Och vet ni vad? Det gick så himla bra! Och jag är så himla stolt! Sprang inte på toa igen, jobbade på och stängningen gick SUPER! Jag tog det helt lugnt och stötte jag på problem, så löste jag bara det i lugn takt. Jag kom hem och studsade av glädje, bokstavligen! Jag är så glad över att jag tog mig i kragen och bara gjorde det. Det är såhär man till slut bevisat för sig själv att det inte är farligt. Att man klarar det ändå, och att man inte ska tänka katastroftankar.

Jag ger mig själv en ordentlig klapp på axeln, och säger BRA JOBBAT! Det är jag värd!

Försöker igen

Inatt har varit jobbigt. Har vaknat då och då av att magen gjort ont och gör ont än idag. Men jag har inte sprungit på toa och varit dålig, så förmodligen så ligger nervositeten kvar. Kan den göra det så länge? Jag känner mig så dum. Frågade min pojkvän om han har jobbat med magont. "Ja, många gånger." Och jag blev så förvånad över att folk gör det, eftersom att jag stannar hemma och gräver ner mig när jag får magont. Speciellt om det håller sig såhär länge. Sen sa jag; "Jag vill gå till jobbet, som normala människor." Jag tänkte ju mig bara inte för när jag sa så. Men jag ska absolut inte se mig själv som onormal för att jag har ångest.

Jag har bestämt mig för att jobba i alla fall och hålla mig lugn denna gång. Bevisa för mig själv att det går att göra lugnt och fint utan att få panik. Gör om gör rätt. Jag hoppas bara att magen inte reagerar dumt. Så himla rädd för det.

Uppror

Kan jag fortfarande vara nervös efter allt som hänt idag så att magen fortfarande är i uppror? Haft ont i magen nu senaste timman och sitter på toa igen. Inte kom det mycket men det gör ont i magen och är obehagligt. Det är helt sjukt vad kroppen kan "säga ifrån." Att den skriker; "Nu är jag nervös!" Och så måste man springa på toa. Och att vi utsöndrar så mycket hormoner när vi blir nervösa att tarmen sätter igång. Är det inte lite häftigt ändå? Försöker med alla medel lätta upp stämningen här i badrummet. Haha. Hoppas på att en god natts sömn gör susen och att detta blir sista inlägget för denna jobbiga kväll.

God natt!

Hemsk arbetsdag

Jag är hemma igen. Men vilken hemsk dag. Åkte till detta nya jobb då. Börjar jobba och när min kollega har en kvart kvar på sitt pass så börjar magen göra ont. Går på toa. Kommer lite. Fortsätter göra ont. Går igen, och är lös. Sitter där i säkert 20 minuter. Och förklarar sen för kollegan att jag förmodligen är så nervös att jag blivit såhär dålig. Tack och lov är hon otroligt förstående. Hon jobbar över i två timmar för min skull. Sen går hon, allt går bra för mig med kunder osv. Sen kommer stängningen, och jag får sån otroligt panik. Jag börjar skaka medans jag gör mina uppgifter, saker faller ner, jag vill bara gråta, och allt går åt helvete. Jag gjorde så himla mycket fel. Men allt är inlåst och i säkert förvar. Men vilket hemskt jobbpass. Släppte ut alla känslor i bilen och bara grät. Grät hemma också när jag berättade för mina föräldrar. Nu är jag helt slut. Känns som att jag sprungit ett marathon.

Det värsta är att det är samma visa imorgon... Hur ska detta gå?

Övning!

Idag är det dags. Jag ska jobba min första ensamma stängning på jobb nr 2. Är så otroligt nervös. Har ont i magen och rädd för att jag ska behöva springa på toa där, vilket inte går. Man står själv i butiken och kan inte lämna den tom under en längre tid. Och vi säljer ju guld osv så det är verkligen viktigt att hålla håll.

Å andra sidan, är detta otroligt bra övning. Jag har ingen flyktväg. Måste stanna kvar till stängning. Jag får se det som kbt helt enkelt!

Kbt-session 1 av 2 denna helg!

Sluta fly

Pratar just nu högt med mig själv och säger; "du kan inte fly mer. Det räcker nu." Trots att jag varit väldigt duktig och flytt väldigt lite, så måste jag ändå bryta detta mönster och beteende. Jag ska stänga på nya jobbet ikväll. Bara gå igenom rutinerna en gång till med en kollega inför min helg då jag stänger själv både lördag och söndag. Och nu, 20 minuter innan jag ska åka, börjar magen bråka. Den gör ont och känns nödig, samtidigt som benen börjar vika sig lite och energin sjunker. Sitter på toa nu och det händer inget.

Denna stängning måste jag gå på. Gör jag inte det kommer jag inte att kunna stänga ensam i helgen. Blir så trött och ledsen. Låt mig leva normalt!

Magkänsla

Usch, jag känner mig så orolig. Ligger som en orolighet eller nervositet i magen. Varit så några timmar nu. Riktigt obehagligt. Bort... :(

Bra tider och dåliga tider

Upp och ner hela tiden. Just nu har jag ont i magen och vill gräva ner mig någonstans. Men har fått mycket gjort i alla fall! Men nej. Nu känns det inget vidare.

I helgen var jag ute i alla fall. Och jag drack! Klarade det galant. Trotsade att magen började värka. Och jag hade så roligt! Lite bakisångest dagen efter men höll bara kort tid. Stolt över mig själv. :)

Ny vlogg!

Förlåt för inaktiviteten. Jag har faktiskt en video till er! Den gjordes för ett tag sedan men har inte hunnit sitta vid datorn för att lägga in klippet här på bloggen. Men kika gärna! Och jag älskar att läsa era kommentarer! Vill ni se fler videobloggar?
 
Kram!
 

RSS 2.0