Huvudvärk och illamående

Ikväll mår jag illa. Jag fick spänningshuvudvärk för några timmar sedan, och förmodligen triggar det igång illamåendet. Det är så irriterande. Men när jag fokuserar på något annat verkar det som att det försvinner för stunden i alla fall. Får se hur det blir under kvällen.

Hur som helst så kommer här en videoblogg jag spelade in för några dagar sedan. Ny vlogg imorgon om min dag idag!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte lite på det du sa om att inte vilja börja må dåligt på jobbet. Kan det inte vara en gemensam nämnare för många med ångest att man har höga krav på sig själv och inte vill göra andra besvikna? Som i ditt fall att må dåligt och behöva gå hem eller om man ska någonstans och backar ur pga ångest och det då påverkar någon annan som man kanske ska träffa eller ska någonstans med. Visst är det så att det är lättare att hålla ångesten borta om det bara är en själv inblandad i situationen?

Svar: Hej!
Det är en väldigt intressant tanke. Ångesten och pressen att prestera ökar ju definitivt när det är fler inblandade. Ensam behöver man inte förklara för någon. Så absolut mår i alla fall jag sämre och får mer ångest när jag ska någonstans och träffa någon. Så det ligger absolut något i din tanke!
Dinati

2015-10-29 @ 19:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0