Ny vlogg!

Förlåt för inaktiviteten. Jag har faktiskt en video till er! Den gjordes för ett tag sedan men har inte hunnit sitta vid datorn för att lägga in klippet här på bloggen. Men kika gärna! Och jag älskar att läsa era kommentarer! Vill ni se fler videobloggar?
 
Kram!
 

Kommentarer
Postat av: Therése

Vad kul att det går så bra för dig och grattis till jobben!
Tror det kanske gör lite skillnad när man får börja småjobba lite innan det datum som egentligen var tänkt (i alla fall skulle det nog kännas bättre för mig), så blir det inte så definitivt att man räknar ner till en speciell dag då ens rutiner plötsligt ska ändras. Låter som riktigt roliga jobb, lycka till!

Är så skönt när ångesten håller sig borta, men när den väl kommer tycker jag det är lättare att bara acceptera den. Jaha, nu har jag ångest, det var antagligen något jag tänkte som satte igång den. Det är okej att jag känner så här just nu, men det är inte farligt. Läste någonstans att det är inte själva ångesten man mår dåligt av utan ens egna reaktioner på ångesten. Och det låter ju vettigt =)

Ha en trevlig helg!

Svar: Tack! Det känns fantastiskt men samtidigt otroligt läskigt. Vissa dagar vill jag bara sjukskriva mig men vet att jag inte kan det. Bered på att kämpa!

Det du beskriver låter vettigt. Varför kan man inte alltid tänka så och se det på det sättet? Vore så skönt att bara slappna av.
Dinati

2015-10-17 @ 13:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0