Videoblogg - Min första attack

Lägger upp en till videoblogg. Här pratar jag lite om min första attack och hur omedveten jag var om vad som hände i stunden. Jag har blivit bättre men det betyder inte att jag slipper de där jobbiga känslorna. Jag kanske inte får samma attacker som förr men jag har fortfarande ångest och mår dåligt väldigt ofta. MEN, det viktigaste är ändå att jag blivit mycket bättre och verkligen kämpar för det. Så ge aldrig upp, det går! :)


Kommentarer
Postat av: MsEvolyn

Du har nu inspirerat mig till att göra ett nytt videoinlägg. När jag vågar lägga upp det kan jag inte svara på.. men snart :)



Visst är det skönt efteråt? Det är verkligen som om man har fått pratat av sig fast man sitter och pratar med en kamera tycker jag.



Sedan så är det pirrigt att lägga ut det, men det känns bra efter när man har vågat. Man klappar sig själv på axeln lite :D



Stor kram!

2012-03-27 @ 21:44:10
URL: http://friskochgalen.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Hej!

Jag tycker det är otroligt starkt av dig att lägga ut något sådant. Jag har själv panikångestattacker väldigt ofta och har också valt att prata om både mina och andras problem, de osynliga sjukdomarna. Fortsätt skriva och fortsätt kämpa, det tänker jag göra!

2012-04-10 @ 02:12:42
URL: http://attvarasjuk.blogg.se/?tmp=10014726

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0