Psykologer

Idag var jag hos läkaren och blev remitterad till vårdcentralens psykolog. Väntar på brev nu. Jag orkar inte mer nu. Ångesten är tillbaka och det enda jag gör är att kämpa. Konstant kämpande som aldrig låter mig vila. Så jag vänder mig till en expert. Igen. Men ser det inte som ett misslyckande. Jag gör bara det jag kan för att må bra.

Vad har ni för syn på psykologer?

Kommentarer
Postat av: Annika

Det är ju naturligtvis inget misslyckande att vända sig till vården! All slags ångest är ett helvete och att bryta det själv kan vara svårt. Jag har kämpat till och från med skiten nu i mer än 30 år. Jag har långa perioder varit fullt fungerande men så fort det hänt något jobbigt i mitt liv så står djävulen och knackar på axeln. Jag hoppas verkligen att du kan få rätt hjälp och kommer till någon bra som du kan känna full tillit till! Stort Lycka till! Vill du läsa lite om mina tankar om ångest så hittar du lite på min blogg som du hittar här: http://aminaphoto.blogg.se/

Svar: Tack! Jag gick på kbt ett tag men mådde bättre och slutade då efter ett tag. Nu är det tillbaka igen. Väntar på remiss till psykolog nu. :)

Kram!
Dinati

2014-09-29 @ 22:04:21
URL: http://www.aminaphoto.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0