Let it go already

Idag serverades kalkon till maten. Och jag fick ångest direkt. Jag vill minnas att en vän hade gjort ett fb-inlägg för några år sedan då hon skrev att hon hade blivit matförgiftad av kalkon (tror jag) som hon hade köpt på Ica. Så ja. Nu är jag rädd, igen. Och så är jag förkyld på det och hur hängig som helst. Är inte ens mätt. Men vågar inte äta mer. Story of my life...

Kommentarer
Postat av: Therése

Jättejobbigt det där...jag äter i princip aldrig ute och är extremt skeptisk mot saker som andra har lagat och jag inte vet vad det är för något i. Är sakerna färska, är det konstiga kryddor i som jag kan må dåligt av. Eller saker man köpt från affären, har dom varit i rumstemperatur för länge...eller har utgångsdatum passerat. Dessa nojor...

Svar: Precis. Det är nojorna man måste lära sig mota bort. Och trots att jag gjort små framsteg så syns inte det utåt. Frustrationen ökar bara både hos mig och min familj. Att jag ifrågasätter min mammas mat måste kännas som en förolämpning. Vill ju inte behöva ha denna kontroll men jag bara är så. :(
Dinati

2015-09-26 @ 12:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0