Stigande

Allt gick bra igår. Men nu måste jag iväg igen. Och denna gång kör jag inte bil utan ska få skjuts. Ska på ett jobb vilket innebär att vi ska åka in mot stan och sen till Solna. Och jag är sjukt orolig. Jag vill inte. Kan inte åka hem när jag vill, kan inte stanna bilen när jag vill, och det kommer att ta några timmar. Om ca 20 minuter ska jag möta upp personen och åka. Och jag kan inte göra något. Måste få detta gjort. Kan inte avboka.

Paniken bara stiger...

Kommentarer
Postat av: Therése

Du fixar det (du fixade det :)) Och du kom igenom det starkare. Eller hur? Många kramar

Svar: Hej!

Ja, jag klarade det. Mådde inte ens dåligt en enda gång faktiskt. Det är bra att bevisa för sig själv att det faktiskt går. Försöker att pusha hela tiden.

Tack för att du läser min blogg! :)
Kram!
Dinati

2015-09-24 @ 06:07:16
Postat av: Therése

Det är så skönt dom gångerna :)
Synd att man inte vågar lita på sig själv att det är en sådan gång när det kommer att gå bra. Man är ju lika säker på att det kan gå åt helvete ;)

Svar: Ja det är så synd! Just nu är en av de gångerna. Skulle iväg med pojkvännen men fick ont i magen. :( Känner mig så begränsad...
Dinati

2015-09-26 @ 11:59:23
Postat av: Therése

Mmm, tänker på det ofta. Hur man begränsar sig själv och sitt liv. Hur man liksom har satt ett staket runt sig själv. Man funkar okej i vardagen med sina rutiner men ibland känns det inte som att man lever på riktigt. Man har ett enda liv och kommer troligen inte att få något mer, så det känns så sorgligt ibland att man inte lever till 100%, inte tillåter sig själv att uppleva allt man skulle kunna få vara med om.

Svar: Håller med. Jag vill verkligen börja leva ut mer. Försöker sträva efter det! Men det är mycket som hindrar en. Blir man inte helt less...?
Dinati

2015-09-29 @ 21:58:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0