Vlogg, pågående illamående

Ännu en vlogg. Har märkt att det är otroligt skönt att prata av sig. Jag burkar oftast känna mig lugnare efteråt. Jag pratar lite mer ingående om illamåendet och lite matvanor kring det hela.
 
Kram på er
 

Kommentarer
Postat av: Jessica

Intressant det du säger om medicin! Du tänker ungefär lika som jag gör. Jag tänker mer på biverkningar och hur det kan skada kroppen på sikt. Är även tveksam på om det verkligen fungerar, så därför tar inte jag heller medicin. Dessutom tror jag att man "skjuter fram" det egentliga problemet, och att mediciner bara "bedövar" så man slipper ångest och andra jobbiga känslor och tankar. Men jag håller med dig i det du säger att om det fungerar för andra, så är det ju jättebra! Man vill ju inte att någon människa ska behöva må dåligt oavsett vad det är. Intressant blogg! Hittade den nu och tittade på denna video. Lider själv av ångest och OCD.

Svar: Hej!

Ja jag undrar hur jag hade tänkt utan emetofobi! Kanske lika bra att man inte knaprar tabletter. Haha. Men det är ett problem med t ex penicillin. Något man ibland behöver ta. Eller när jag skulle börja ta mina nya p-piller. Rädd för att börja må illa. Så det är en kamp... Tack för att du läser! Kram!
Dinati

2015-11-11 @ 16:25:39
URL: http://www.jessicaakerstedt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0