Meditation och svaga ben

Lite stressig morgon. Väntar på att min bil ska bli klar men det går riktigt segt. Den ska provköras och sen ska de se om läckaget den hade är åtgärdat. Det vill säga att jag fått åka buss till och från jobbet i tre dagar nu. Det går rätt bra men har mycket ångest på hemvägen.

De håller på att måla om i vårt trapphus, de har målat hissen också så idag tog jag trapporna ner. När jag hade sprungit ner kanske två våningar så blev jag osäker ifall jag låste. Så jag sprang upp igen. Blev helt död, dålig kondis som man har. Haha. Men när jag hade gått ner till bussen och ställde mig upp för att kliva på, så kändes benen helt lama. Kände inget på bussen när jag satt ner och inget direkt i kroppen heller, men jag blev helt svag i benen igen när jag ställde mig upp för att gå av. Kan detta vara för att jag sprang i trapporna? Ni vet ju hur ångest funkar. I alla fall för mig, jag blir lite svag någonstans eller känner mig "annorlunda" och jag tror att något är fel automatiskt. Så, att mina ben är svaga nu kan betyda tusen olika saker för mig än att de bara ansträngde sig lite extra idag. Brukar ni känna så?

Jag har i alla fall tagit mig till jobbet nu och tänker ta mig igenom dagen. Ikväll efter jobbet ska jag hälsa på en till fritidsgård! Om det funkar med mina tider och om de gillar mig, så kanske jag jobbar lite extra där. Gården ligger nära min lägenhet också. Fem minuters promenad. Vi får väl se hur det går!

Jag har sedan i måndags börjat meditera ca 15 minuter på morgonen. Vet inte om det hjälpt hittills men jag går till jobbet trots magont i alla fall. Det är ju något! Har ni testat meditation?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0